Dakdekker in Assen

Op zoek naar een dakdekker in Assen en omgeving? Dan bent u bij Attema Daktechniek aan het juiste adres. Attema Daktechniek is gevestigd in Assen. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van platte- en licht hellende daken. met alle daarbij komende werkzaamheden. Met meer dan 20 jaar ervaring in de dakenbranche zijn wij de juiste partner voor zowel particulieren, VvE’s en bedrijven. Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en wij verwerken uitsluitend hoogwaardige producten. Wij geven 10 jaar garantie op ons werk en de verwerkte producten!

Dakrenovatie

Dakrenovatie

Schakel een professioneel dakdekkersbedrijf in

Een dakrenovatie is nodig wanneer er een (groot) deel van het dak beschadigd is. Ook wanneer er een dak zijn levensduur heeft bereikt (30-50 jaar) is het goed om een dakrenovatie te overwegen. Houd de staat van uw dak goed in de gaten om gebreken op tijd op te merken en zo tijdig in te kunnen grijpen.

Dakrenovatie

Dakreparatie

Dakreparatie

Grijp op tijd in

Bij problemen aan uw dak is het belangrijk om snel in actie te komen om het probleem te verhelpen. Attema Daktechniek is uw vakkundige dakdekker, die het probleem snel en perfect kan verhelpen. Dakleer dat los begint te laten? Of hebt u misschien al last van een lekkage? Lees hier meer over het hoe en wat van dakreparatie en over dakreparatie kosten.

Dakreparatie

Dakonderhoud

Dakonderhoud

Het dak heeft regelmatig onderhoud nodig

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Indien dat onderhoud niet uitgevoerd wordt is de kans groot dat er vroegtijdige schade ontstaat. Oorzaak van de schade kan ook een verstopte afvoer zijn of een lekkage door een losse overlap waardoor water in de dakbedekking constructie kan komen. De frequentie van het onderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rondom het dak.

Dakonderhoud

Dakinspectie

Dakinspectie

Met een periodieke dakinspectie grote problemen en hogere kosten voorkomen

Vooral door weersinvloeden als zon, wind, regen en kou hebben de daken in Nederland veel te lijden. Regelmatige dakinspecties en dakonderhoud zijn erg belangrijk voor de status van uw dak. Hierdoor kunnen problemen met uw dakbedekking tijdig worden opgespoord en verholpen. Met een periodieke dakinspectie kunt u grote problemen en hogere kosten in de toekomst voorkomen.

Dakinspectie

Onze
Producten

Bitumen Dakbedekking

Bitumen
Dakbedekking

Bitumen dakbedekking, ook wel dakleer genoemd, is een uitstekend materiaal om platte en licht hellende daken mee te bedekken. Bitumen wordt gewonnen uit aardolie en is een vertrouwd en beproefd materiaal om een dak mee te bedekken.
EPDM Dakbedekking

EPDM
Dakbedekking

EPDM Dakbedekking is een synthetische rubber. Dit materiaal is de laatste jaren steeds verder in opkomst aan het komen. EPDM is duurzaam, het gaat tot wel 30 jaar mee. Het materiaal is ook bijzonder milieuvriendelijk, na gebruik kan het 100% gerecycled worden.
PVC Dakbedekking

PVC
Dakbedekking

PVC Dakbedekking, ook wel kunststof dakbedekking genoemd, wordt toegepast op platte of licht hellende daken. In tegenstelling tot bij bitumen, wordt er geen brander gebruikt om de kunststof aan te brengen. Doordat kunststof een licht materiaal is, is deze dakbedekking weinig belastend voor de dakconstructie. Daardoor is een lichtere onderconstructie mogelijk.
Dakshingles

Dakshingles

Dakshingles is een soort dakbedekking op basis van glasvliesdrager met aan beide zeiden een deklaag van bitumen leien. Daarnaast ligt er boven op de deklaag nog een laagje weerbestendige, gekleurde granulaten. Deze zijn in verschillende kleuren en vormen te verkrijgen. Door al deze eigenschappen is een shingles dakbedekking uitstekend voor carports, tuinhuizen en dergelijke houten constructies.
Lichtkoepels en Lichtstraten

Lichtkoepels &
Lichtstraten

Lichtkoepels worden veel gebruikt op platte daken. Om in de kamer onder het platte dak een mooi verlichte ruimte te creëren, is een lichtkoepel een populaire oplossing. Lichtkoepels zijn er in vele soorten en maten; er is altijd wel een lichtkoepel die bij uw platte dak past. Attema Daktechniek plaatst al jarenlang diverse soorten lichtkoepels: vlakkelichtkoepels, ventilatiekoepels en daktoegangskoepels.
Lood en Voegwerk

Lood &
Voegwerk

Donec quam felis ultricies nec, pretium vene natis vitae elementum quis consequat massa justo rhoncus vitae egestas justo felis sit vehicula sem internis pede mollis enim.
Dakbeschot en Boeidelen

Dakbeschot &
Boeidelen

Attema Daktechniek is de expert in het vernieuwen en vervangen van boeidelen en overstekken. Door de jaren heen hebben wij onze expertise opgedaan als het gaat om het vervangen of het zetten van boeidelen. Door achterstallig onderhoud kunnen houten boeidelen gaan rotten en zullen deze moeten worden vervangen. Buiten dat het er niet mooi uitziet is het ook slecht voor het dakbeschot. De boeidelen beschermen het dakbeschot tegen inregenen van hemelwater.
Dakisolatie

Dakisolatie

Van alle energiebesparende maatregelen is het isoleren van het dak ongetwijfeld één van de meest rendabele ingrepen. Aangezien warmte stijgt, kan er maar liefst 25% van de warmte verloren gaan wanneer uw dak niet geisoleerd is.
Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer &
Dakgoten

Iedere woning heeft dakgoten voor het afvoeren van het regenwater. Maar ook zien we dakgoten veelal gemonteerd worden bij een tuinhuis of blokhut. Goede afvoer van regenwater is belangrijk om waterschade te voorkomen. Bent u op zoek naar nieuwe dakgoten of wilt u een lekkage en wilt u uw dakgoten laten repareren?

Offerte
aanvragen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor renovatie van uw dak of onderhoud aan uw dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op.
Attema Daktechniek
Attema Daktechniek is de professionele dakdekker in Assen, Drenthe en omgeving. Met jarenlange ervaring en passie in dakwerk leveren wij vakwerk. Het dakdekkersbedrijf in Assen.

Contact

Attema Daktechniek
Leliestraat 13
9404 SM Assen

T 06-18 52 76 45
E info@attemadak.nl


Copyricht © 2019 - Alle rechten voorbehouden