Services

  • Dakrenovatie

Dakrenovatie

Een dakrenovatie is nodig wanneer er een (groot) deel van het dak beschadigd is. Ook wanneer er een dak zijn levensduur heeft bereikt (30-50 jaar) is het goed om een dakrenovatie te overwegen. Houd de staat van uw dak goed in de gaten om gebreken op tijd op te merken en zo tijdig in te kunnen grijpen. Grijp op tijd in en laat gebreken niet van kwaad tot erger overgaan. Zo kunt u met een dakreparatie of een relatief kleine ingreep al geholpen zijn of op tijd tot renoveren overgaan en voorkomen een geheel nieuw dak (met constructie) te moeten laten leggen. Hiermee bespaart u een hoop kosten en ongemak.
  • Dakreparatie
  • Dakreparatie
  • Dakreparatie

Dakreparatie

Bij problemen aan uw dak is het belangrijk om snel in actie te komen om het probleem te verhelpen. Attema Daktechniek is uw vakkundige dakdekker, die het probleem snel en perfect kan verhelpen. Dakleer dat los begint te laten? Of hebt u misschien al last van een lekkage? Lees hier meer over het hoe en wat van dakreparatie en over dakreparatie kosten.

  • Dakonderhoud

Dakonderhoud

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Indien dat onderhoud niet uitgevoerd wordt is de kans groot dat er vroegtijdige schade ontstaat. Oorzaak van de schade kan ook een verstopte afvoer zijn of een lekkage door een losse overlap waardoor water in de dakbedekking constructie kan komen. De frequentie van het onderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rondom het dak.
  • Dakinspectie

Dakinspectie

Vooral door weersinvloeden als zon, wind, regen en kou hebben de daken in Nederland veel te lijden. Regelmatige dakinspecties en dakonderhoud zijn erg belangrijk voor de status van uw dak. Hierdoor kunnen problemen met uw dakbedekking tijdig worden opgespoord en verholpen.

Maak een
Afspraak

Uw dakbedekking is een belangrijk onderdeel van uw woning of bedrijfspand. Het dak beschermt u tegen de weersinvloeden die uw huis of bedrijfspand jarenlang te verduren krijgt. Op den duur is uw dak toe aan vervanging of reparatie. Herkenbaar? Neem dan contact op met Attema Daktechniek in Assen. Met 20 jaar ervaring en vele tevreden klanten ontfermt ons dakdekkersbedrijf zich ook graag over uw dak. Of het nu gaat om zinkwerk, pannendaken, bitumen, kunststof of een andere dakbedekking, u kunt altijd bij ons terecht.
Attema Daktechniek
Attema Daktechniek is de professionele dakdekker in Assen, Drenthe en omgeving. Met jarenlange ervaring en passie in dakwerk leveren wij vakwerk. Het dakdekkersbedrijf in Assen.

Contact

Attema Daktechniek
Leliestraat 13
9404 SM Assen

T 06-18 52 76 45
E info@attemadak.nl


Copyricht © 2019 - Alle rechten voorbehouden