Dakinspectie

Vooral door weersinvloeden als zon, wind, regen en kou hebben de daken in Nederland veel te lijden. Regelmatige dakinspecties en dakonderhoud zijn erg belangrijk voor de status van uw dak. Hierdoor kunnen problemen met uw dakbedekking tijdig worden opgespoord en verholpen. Wanneer u vermoedt dat uw dak gebreken vertoont of toe is aan vervanging, kunt u het contactformulier invullen en nemen wij contact met u op.

Waarom een professionele dakinspectie laten uitvoeren?

We raden het u af om zelf de ladder te pakken en het dak op te klimmen! Een gevaarlijke onderneming, die u beter aan een professional overlaat. Professionele dakdekkers klimmen dagelijks het dak op en zijn hier heel bedreven in! Daarnaast weten zij vanwege hun uitgebreide vakkennis, ervaring en oog voor detail precies waar ze op moeten letten bij het inspecteren van uw dak. Ze kunnen bovendien niet alleen bestaande problemen en achterstallig onderhoud opsporen, ze kunnen u ook adviseren over hoe u eventuele problemen in de toekomst kunt voorkomen.

Aandachtspunten bij dakinspectie

Omdat daken dag in dag uit blootstaan aan allerlei weersomstandigheden is slijtage van het dak onvermijdelijk. Ook kunnen er gemakkelijk kleine beschadigingen ontstaan. Denk bijvoorbeeld daken met dakleer, een bitumen dakbedekking, deze vragen om periodieke dakinspectie. De naden kunnen loslaten, het dakleer kan beschadigd zijn en de waterdichtheid moet gecontroleerd worden om lekkages te voorkomen.

Voordelen van periodieke dakinspectie

Met een periodieke dakinspectie kunt u grote problemen en hogere kosten in de toekomst voorkomen. Dreigende lekkages worden op tijd opgespoord en verholpen, zodat het niet zover zal komen dat het water uw woning binnendringt en schade veroorzaakt. De professionele dakdekkers zullen na hun grondige inspectie met u bespreken wat ze aangetroffen hebben en hoe eventuele problemen verholpen kunnen worden. Door op tijd kleine onderhoudsklussen en reparaties uit te laten voeren, voorkomt u dat u ineens een volledig nieuw dak moet laten plaatsen, omdat de problemen al te vergevorderd zijn. Zo houdt u de kosten binnen de perken.

Hoe hoog zijn de kosten voor een dakinspectie?

De dakinspectie kosten hangen van verschillende factoren af. De inspectie van een schuin dak is doorgaans duurder, dan de inspectie van een plat dak. Ook de soort dakbedekking is van invloed op de prijs. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte
aanvragen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor renovatie van uw dak of onderhoud aan uw dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op.
Attema Daktechniek
Attema Daktechniek is de professionele dakdekker in Assen, Drenthe en omgeving. Met jarenlange ervaring en passie in dakwerk leveren wij vakwerk. Het dakdekkersbedrijf in Assen.

Contact

Attema Daktechniek
Leliestraat 13
9404 SM Assen

T 06-18 52 76 45
E info@attemadak.nl


Copyricht © 2019 - Alle rechten voorbehouden