Dakonderhoud

Om een duurzame waterdichtheid te kunnen realiseren heeft ook het dak regelmatig onderhoud nodig. Indien dat onderhoud niet uitgevoerd wordt is de kans groot dat er vroegtijdige schade ontstaat. Oorzaak van de schade kan ook een verstopte afvoer zijn of een lekkage door een losse overlap waardoor water in de dakbedekking constructie kan komen. De frequentie van het onderhoud is sterk afhankelijk van de omgeving rondom het dak.

U moet hierbij denken aan het volgende:

- Dakranden, aansluitingen op dakrandprofielen etc. controleren op deugdelijkheid en waar nodig repareren.

- Aansluitingen van dakdoorvoeren, hemelwaterafvoeren en opgaand werk controleren op deugdelijkheid en waar nodig repareren.

- Controleren op beschadigingen, scheuren, blazen en / of  andere duidelijke gebreken.

- Naadverbindingen controleren en waar nodig repareren.

- Het schoonvegen van de daken en het vuil afvoeren.

Dak onderhoud kunt u laten uitvoeren op regiebasis of op contractbasis. Op contractbasis komen wij elke jaar langs in dezelfde periode en voeren al deze werkzaamheden uit. Zo heeft u geen omkijken meer naar uw dak. Voor informatie kunt u vrijblijvend het contactformulier invullen of telefonisch contact met ons opnemen.

Offerte
aanvragen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor renovatie van uw dak of onderhoud aan uw dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op.
Attema Daktechniek
Attema Daktechniek is de professionele dakdekker in Assen, Drenthe en omgeving. Met jarenlange ervaring en passie in dakwerk leveren wij vakwerk. Het dakdekkersbedrijf in Assen.

Contact

Attema Daktechniek
Leliestraat 13
9404 SM Assen

T 06-18 52 76 45
E info@attemadak.nl


Copyricht © 2019 - Alle rechten voorbehouden