Dakreparatie

Bij problemen aan uw dak is het belangrijk om snel in actie te komen om het probleem te verhelpen. Attema Daktechniek is uw vakkundige dakdekker, die het probleem snel en perfect kan verhelpen. Dakleer dat los begint te laten? Of hebt u misschien al last van een lekkage? Lees hier meer over het hoe en wat van dakreparatie en over dakreparatie kosten.

Kosten dakreparaties ter preventie

Het beste en voordeligste is als u erop tijd bij bent, zodat kleine dakproblemen aangepakt worden voordat ze tot grote schade leiden. Een klein dakprobleem kan al snel een groter deel van de dakconstructie of andere delen van het huis aantasten. Een periodieke dakinspectie is een goede manier om kleine dakproblemen te detecteren en vervolgens tegen niet al te hoge kosten te laten repareren. Denk hierbij aan het het repareren van dakleer dat los begint te laten.

Dakreparatie bij lekkages

Een van de signalen dat u snel een professionele dakdekker in moet schakelen zijn vieze gele vlekken op het plafond. Maar ook als u merkt dat een ruimte in huis vochtig aanvoelt. Dit zijn allemaal signalen dat er sprake is van een lekkage. Laat direct een dakinspectie uitvoeren. De dakdekker zal de plek waar de lekkage is ontstaan opsporen. Als hij het probleem niet met het blote oog kan ontdekken, heeft hij hiervoor speciale apparatuur. Het is een goed idee om meteen het complete dak te inspecteren, mogelijk is het dak op meerdere plekken aan onderhoud toe. Uw professionele dakdekker zal ervoor zorgen dat de lekkage zo snel mogelijk verholpen wordt.

Is een kleine reparatie voldoende?

Een vakkundige dakdekker zal beoordelen of een kleine reparatie voldoende is. Een kleine dakreparatie is goedkoper, maar niet als er meerdere keren per jaar een kleine reparatie uitgevoerd moet worden. Het kan zijn dat het dakleer niet voldoende waterdicht meer? In deze gevallen is het beter om over te gaan tot een complete dakrenovatie. U betaalt dan in één keer meer, maar dan zijn ook alle problemen in één keer verholpen. En denk ook eens aan uw energierekening? Die zal ineens ook een stuk lager uitvallen, omdat uw woning vanwege het nieuwe dak veel beter is geïsoleerd!

Wat kost dakreparatie?

Het is niet mogelijk om hier een vaste prijs te geven voor een dakreparatie aan uw woning. Omdat elke schade anders is, is het belangrijk dat de dakdekker eerst bij u langs gaat om vast te stellen wat precies het probleem is, hoe groot de schade is en wat er nodig is om het probleem op te lossen. Neem gerust contact met ons op, wij kunnen u alles over uw dakreparatie kosten vertellen.

Offerte
aanvragen

Wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor renovatie van uw dak of onderhoud aan uw dakbedekking? Neem dan gerust contact met ons op.
Attema Daktechniek
Attema Daktechniek is de professionele dakdekker in Assen, Drenthe en omgeving. Met jarenlange ervaring en passie in dakwerk leveren wij vakwerk. Het dakdekkersbedrijf in Assen.

Contact

Attema Daktechniek
Leliestraat 13
9404 SM Assen

T 06-18 52 76 45
E info@attemadak.nl


Copyricht © 2019 - Alle rechten voorbehouden